Herkenbaar?

"Draagkracht en draaglast zijn niet meer in evenwicht."
"Het werk vraagt zoveel van me."
"Ik loop achter de feiten aan."
"Ik overzie mijn werk niet meer."
"Waarom loop ik in dezelfde valkuil?"
"Mijn hoofd blijft maar malen."
"Ik kom nooit tot rust."

Herken je bovenstaande vragen? Daar kunnen wij samen iets aan doen. Ik ga samen met jou kijken naar je vraag en ontdekken we waar dat vandaan komt en hoe daar verandering in kan komen. Samen houdt in dat we in gesprek gaan, waarbij ik aansluit bij jou als persoon. Daarbij kan ik positief en prikkelend zijn als dat nodig is en we samen komen tot het inzicht wat jou helpt om weer verder te gaan.

Coachingstraject voor zorgprofessional

Het traject start middels een intake. Hierbij wordt de hulpvraag specifiek, waarna we in een periode van 2 tot 4 maanden in een aantal gesprekken aan de slag gaan met de vraag. De gesprekken duren 1 tot 1,5 uur per keer en zullen met een frequentie worden ingezet die past bij jou als persoon en bij de situatie. Over het algemeen zullen er tussen de 3 en 6 gesprekken plaats vinden.

Waar komt gedrag vandaan?
Bij de gesprekken die we hebben, ben ik gewend visueel materiaal te gebruiken. De Innerlijke Familie, Een taal erbij, Transactionele Analyse en NLP zijn methodes die ik graag hanteer. Ik kies voor deze methodes omdat ik er vanuit ga dat de vraag van dit moment ligt in een situatie die in het verleden is ontstaan. En al deze methodes sluiten daarbij aan. Lees hier meer over de methodes. Naast nadenken over het heden, is het ook goed om te herleiden waar gedrag vandaan komt, zodat je niet weer in dezelfde valkuil stapt en meer bewust te zijn van je eigen gedrag en daar anders naar weet te handelen.

Tarieven

Een coachingstraject start met een kennismaking, waarin we op zoek gaan naar jouw hulpvraag. Vervolgens beslis jij of er een goed gevoel is om verder te gaan. Wanneer dit zo is, wordt het kennismakingsgesprek in rekening gebracht. Wanneer het niet goed voelt, zijn er ook geen kosten aan het gesprek verbonden.
 
Een gesprek kost € 150,- en duurt tussen de 1 en 1 ½ uur en vindt plaats in Barendrecht of Ridderkerk.

Coaching aan ouders

Dolomiet coaching geeft ook coaching aan ouders die vastlopen met hun kind of even een extra zetje in de rug nodig hebben. Lees hier meer over coaching aan ouders.